Мікробіологічні випробування показників якості та безпечності продукції
- Кількість мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів;
- загальне число аеробних мікроорганізмів;
- загальне мікробне число при:
- t 22ºC - 68год.,
- t 22ºC -72год.,
- t 36ºC -44год.
- t 37ºC -24год.;
- бактерії роду:
- Enterobacterіaceae, Е.соlі;
- Staphylococcus aureus;
- Pseudomonas aeruqinosa;
- кількість дріжджів і пліснявих грибів;
- бактерії групи кишкових паличок (БГКП) (коліформні бактерії); толерантні до жовчі грам негативні бактерії;
- Bacillus cereus;
- ентерококи;
- патогенні мікроорганізми, в т.ч. бактерії роду Salmonella.

Продукція що випробовується
- Продукція, сировина парфумерно-косметичні;
- засоби косметичні очищуючі піномийні та сировина,
- вазелін косметичний;
- розчини та настої;
- екстракти рослинної сировини;
- жири та олії тваринні та рослинні;
- добавки дієтичні, харчові,
- продукти переробляння рослинної сировини, овочів, фруктів, фіточаї;
- продукція безалкогольної промисловості:
- напої безалкогольні,
- сиропи,
- соки фруктові та овочеві;
- води питні негазовані:
- фасовані,
- нефасовані;
- папір, серветки, паперові засоби гігієни, пакувальні матеріали;
- виробниче середовище (змиви з поверхонь)
Замовити послугу
Замовити 
