Мікробіологічні випробування показників якості та безпечності продукції

  • Кількість мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних  мікроорганізмів;
  • загальне число аеробних мікроорганізмів;
  • загальне мікробне число при: 
    • t 22ºC  - 68год.,
    • t 22ºC  -72год., 
    • t 36ºC  -44год. 
    • t 37ºC  -24год.;
  • бактерії  роду:
    • Enterobacterіaceae, Е.соlі; 
    • Staphylococcus aureus;  
    • Pseudomonas aeruqinosa;
  • кількість дріжджів і пліснявих грибів;
  • бактерії групи кишкових паличок (БГКП) (коліформні бактерії); толерантні до жовчі грам негативні  бактерії; 
  • Bacillus cereus;
  • ентерококи;
  • патогенні мікроорганізми, в т.ч. бактерії роду Salmonella.
Мікробіологічні випробування показників якості та безпечності продукції

 

Продукція що випробовується

  • Продукція, сировина парфумерно-косметичні;
  • засоби косметичні очищуючі піномийні та сировина, 
  • вазелін косметичний;
  • розчини та настої;
  • екстракти рослинної сировини;
  • жири та олії тваринні та рослинні;
  • добавки дієтичні, харчові,
  • продукти переробляння рослинної сировини, овочів, фруктів, фіточаї;
  • продукція безалкогольної промисловості:
    • напої безалкогольні,
    • сиропи,
    • соки фруктові та овочеві;
  • води питні негазовані:
    • фасовані,
    • нефасовані;
  • папір, серветки, паперові засоби гігієни, пакувальні матеріали;
  • виробниче середовище (змиви з поверхонь)

 

Замовити послугу
Замовити
Мікробіологічні випробування показників якості та безпечності продукції
Мікробіологічні випробування показників якості та безпечності продукції
Мікробіологічні випробування показників якості та безпечності продукції
Мікробіологічні випробування показників якості та безпечності продукції
Мікробіологічні випробування показників якості та безпечності продукції
Мікробіологічні випробування показників якості та безпечності продукції
Мікробіологічні випробування показників якості та безпечності продукції