«Лідер року 2021» — підтвердження ефективності АТ "ЕФЕКТ"

«Лідер року 2021» — підтвердження ефективності АТ

АТ "ЕФЕКТ" отримало незалежну бізнес-нагороду «Лідер року 2021». Підґрунтям для нагородження стали результати рейтингу суб’єктів господарювання України. Статус лідера відображає ефективність роботи підприємства, внесок у розвиток підприємництва та економіки, підвищення рівня добробуту громадян нашої країни.

АТ "ЕФЕКТ" посіла третє  місце серед 7 кращих підприємств України.

Показник: "Комплексна оцінка фінансової стабільності."

Ступінь: Золото.

Компанія понад 80 років виробляє парфумерну продукцію. І завжди піклується про якість своєї продукції, рівень сервісу. Ми старанно сплачуємо податки, будуємо відносини з клієнтами й партнерами на основі довіри й доброчесності.

«Нагорода „Лідер року 2021“ для всього нашого колективу — це натхнення, підтвердження успішності та результативності праці, авторитетне визнання успіху», — наголошує тво генерального директора Дугін Віталій Борисович

Рейтинг підприємств будується на основі даних фінансової звітності, а тому його результати об’єктивні й показують реальних лідерів у кожній галузі.

Національний бізнес-рейтинг демонструє рівень успішності і стабільності підприємств України. Є частиною міжнародної спільноти успішних організацій — Союзу НБР, який 17 років поспіль визначає і популяризує провідні суб'єкти підприємництва країн Європи і Азії.

нагорода