Фізико-хімічні та органолептичні випробування показників якості та безпечності продукції
- Кислотне число;
- показник заломлення;
- густина;
- рН;
- кислотність;
- масова частка:
- води та летких речовин,
- сухої речовини,
- загального лугу,
- пероксиду водню,
- хлоридів,
- гліцерину,
- сторонніх домішок,
- мінеральних домішок;
- температура:
- краплепадіння,
- плавлення;
- відносна густина піни;
- об’ємна частка етилового спирту;
- піноутворювальна здатність: пінне число та стійкість піни;
- розчинність;
- вміст загальної золи,сульфатної золи,розчинної та нерозчинної;
- забарвленість;
- каламутність;
- загальна жорсткість;
- нітрати;
- нітрити;
- хлориди;
- фториди;
- амоній;
- хлор залишковий зв’язаний, залишковий вільний;
- прерманганатна окиснюваність;
- залізо загальне;
- загальна лужність.

Продукція що випробовується
- Продукція, сировина парфумерно-косметичні;
- засоби косметичні очищуючі піномийні та сировина,
- вазелін косметичний, запашний;
- олії ефірні та продукти переробляння ефіроолійного виробництва;
- розчини водно-спиртові, спирти,гліцерин, суміші запашних речовин, розчинники для виробництва товарів побутової хімії та парфумерно-косметичних виробів;
- розчини та настої, екстракти рослинної сировини; жири та олії тваринні та рослинні;
- добавки дієтичні, харчові, продукти переробляння рослинної сировини, овочів, фруктів, фіточаї;
- продукція безалкогольної промисловості:
- напої безалкогольні,
- сиропи,
- соки фруктові та овочеві;
- води питні негазовані:
- фасовані,
- нефасовані;
- спожиткове паковання;
Замовити послугу
Замовити 
